Gratis 'Meester je shit' sessie

1 op 1 met Madelein óf Sven 

In 30 minuten direct nieuwe inzichten

Wij zijn meesters in goede, scherpe vragen stellen. Door onze achtergronden hebben we rap door wat werkt. Zo halen we jouw 'shit' snel naar boven en kunnen we samen aan de slag met het formuleren vaan een gewenste situatie. De oplossing zit in jou zelf. En dat weet je ook wel, je weet alleen nog niet precies hoe en wat. 

Daar gaan we jou bij helpen met een gratis 'Meester je shit' sessie! Hiermee krijg je direct overzicht op jouw situatie en inzicht waar je mee verder kunt. 

Elke week (ook in het zonnetje van Frankrijk ;-) maken wij ruimte vrij in onze agenda voor drie gratis 'Meester je shit' sessies van 30 minuten. Reserveer dus snel je plek!


Waarom gratis? 
Hoe meer mensen wij kunnen dienen, hoe meer bedrijven/organisaties mensen terugkrijgen die vanuit eigen kracht handelen. En daar knapt een team, een afdeling, een organisatie van op.  En jij als persoon binnen en buiten deze organisatie helemaal!

Onze ervaring is dat een eerste sessie naar meer smaakt en uiteindelijk naar een fysieke afspraak leidt. In onze sfeervolle praktijk in Rotterdam staat de koffie voor je klaar en ontvangen we je met plezier. En als er na deze gratis sessie geen contact meer is, dan vinden we dat ook helemaal prima. Iets terugdoen voor de samenleving zit in ons DNA.


Dit ga je ontdekken in deze gratis sessie van 30 minuten

 • Waar het op dit moment wringt binnen je werk/privé situatie
  • Inzicht in je hindernissen/belemmeringen
  • Wat jouw belangrijkste gewenste situatie van DIT moment is


  Voor risico professionals:

  • De impact van je werk en hoe dit effect op jou heeft
  • Hoe je balans is tussen (onregelmatig) werk en jouw privé 
  • Wat jouw belangrijkste gewenste situatie van DIT moment is

Plan hier jouw gratis 'Meester je shit' sessie