Ons levensboek: Liefde, gezin, eigen kracht en Meestership

Lifecoaches in Rotterdam

Madelein en Sven 

Wij zijn Madelein en Sven en het zal je, zoals de foto doet vermoeden, niet verbazen dat wij een stel zijn. Al ruim 20 jaar. We zijn inmiddels 12 jaar getrouwd en hebben drie kanjers van kinderen op deze wereld mogen zetten. Met z'n vijven en onze hond Flip wonen we in Rotterdam. 


Onze interesse in mensen is altijd een boemerang die ons leven domineert. Het is niet voor niets dat wij ons jarenlang hebben ingezet voor zakelijke verbindingen, het welzijn en de veiligheid van onze medemens. Madelein deed dit de laatste jaren voor de stad Rotterdam en Sven bij de Rotterdamse Politie.

Toen er begin 2023  een oud, gaaf klaslokaal op ons pad kwam voelden we meteen dat het goed zat en zagen we ons daar helemaal zitten. Op deze plek coachen!
Madelein ontsloeg op het hoogtepunt van haar carrière haar baas ;-) en Sven ging na 22 jaar loondienst minder werken om samen volledige focus te hebben op Meestership.


Wat is Meestership?
Het is een combinatie van verschillende (hulp)bronnen, waarbij Meesterschap en Ownership centraal staan.
Mastership| Ownership | Leadership | Meesterschap| Stewardship | Relationship | PartnershipOnze kracht
Wij handelen vanuit onze eigen kracht en onze gezamenlijke kernwaarden. 

Oftewel: We zijn 100% op elkaar ingespeeld en hebben ieder onze eigen kwaliteiten. En daarom vullen we elkaar heel goed aan in onze coaching- en dagelijkse praktijk. 


Wat is ons Meestership?
"Het hebben van verbinding en overzicht in ons leven, zodat we op eigen wijze situaties aan kunnen"  

"Weerbaarheid en balans in werk en privé. Thuis is ons fundament"


Wij zitten niet stil! 

Los van onze ervaring met het coachen en leidinggeven, blijven wij niet stilzitten. Zo spijkeren we onze kennis voortdurend bij om onze coaching én persoonlijke skills verder uit te breiden. Een voorbeeld hiervan is NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Kom je aspecten en situaties tegen die je in de weg zitten, dan kan NLP een mogelijkheid bieden om daar verandering in aan te brengen.

Life coach Rotterdam

Madelein - Verhelderend en Verbindend NLP Coach

De betrokken, energieke creatieveling. Doet alles vol overgave en heeft 17 jaar ervaring op zak in (crisis) communicatiemarketing, PR, projectmanagement en stakeholder engagement. Altijd in de business van ‘menselijke verbinding' en op plekken waar de lat hoog ligt, bijvoorbeeld in politiek-bestuurlijke omgevingen. Zowel de profit als de non-profit sectoren leren kennen. Weet met een positief-kritische noot te raken en door te pakken en heeft snel door wat werkt. Wordt heel blij van een fijne, inspirerende omgeving. Madelein heeft een eigen wijze om tot treffende inzichten te komen, altijd vanuit verbinding en origineel. 


Madelein is NLP gecertificeerd coach, erkend door NVNLP, ABNLP en IANLP

Life coach Rotterdam

Sven - NLP Master Coach in veerkracht

De spring in het veld, inspirerende motivator met ruim 22 jaar ervaring in de frontlinie van de Nederlandse politie. Van werkvloer tot operationeel leidinggevende op een politieteam. Houd het hoofd koel tijdens de heftigste crisissituaties en kan schakelen op elk gewenst niveau. Wordt blij van een stip op de horizon, veel koffie en probeert fit te blijven en o.a. vaders fit te houden als Personal Trainer en leefstijlcoach. Sven kan in elke situatie met originele en verfrissende ideeën komen. Zijn humor werkt ontwapenend.


Sven is NLP gecertificeerd Master coach, erkend door NVNLP, ABNLP en IANLP


Sven is als coach ook aangesloten bij het platform Afhangen, coaching voor mensen in hoog-risico beroepen. 

Onze skills zijn erkend door:

NVNLP
NVNLP
Wij hebben een erkende opleiding in Neuro-Linguïstisch Programmeren voltooid en voldoen aan de kwaliteitsstandaarden van de Nederlandse Vereniging voor NLP.
IANLP

IANLP

Wij voldoen ook aan de internationale kwaliteitsstandaarden van de International Association for NLP. 
ABNLP
ABNLP
En tevens de American Board of NLP.

Ons in een flits!...

Ga voor jouw Meestership!