Vrijdag 1 maart a.s. in Rotterdam

Masterklas-dag Rust & Balans in je hoofd en je huis

Herken je dit, dat alles in je leven wel erg veel van jou vraagt? Dat je op je werk die deadline moet halen, ook wilt gaan sporten, met de kinderen naar de tandarts moet, graag die promotie wilt maken, de wasmand uitpuilt, er boodschappen gedaan moeten worden, koken, cadeautje voor kinderfeestje kopen, en dat op dat moment de kat ook wat voor je achter liet op het kleed, terwijl je snel langs de drukker wilt, er iets geregeld moet worden voor zwemles, dat er om de kwartaalcijfers gevraagd wordt, dat je eigenlijk wat vaker aandacht aan je partner zou willen geven, gezellig uit eten ofzo samen, maar de hond moet uitgelaten, de auto is naar de garage, de vaatwasser zit nog vol want die had je gisteren niet aangezet en kak.. je bedenkt je net dat je vergeten bent de sleutel voor de oppas klaar te leggen!

Herken je hier iets of alles van? Dan is het tijd voor meer rust en balans in je hoofd en je huis!

Wij, Madelein van Bodegom (NLP Life Coach) en Melati Helmhout (Feng Shui-expert) hebben iets heel fijns voor jou.
In een dag leer je hoe je meer grip op je leven kunt krijgen. Want je huis is een afspiegeling van wie jij bent en hoe je in het leven staat. Door daar zaken aan te pakken merk je dat het makkelijker wordt. Aan de hand van inzichten en concrete voorbeelden helpen we je om meer grip op je leven te krijgen en lekkerder mee te kunnen gaan met de flow. Je gaat naar huis met praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.

We zorgen voor een plezierige sfeer en we weten waar we het over hebben. Naast dat we een kei zijn in onze vakgebieden, waar we natuurlijk ook uitdagingen in tegenkomen, zijn we beiden moeder van drie kinderen en gewend aan die terugkerende ladingen was. Het is zo fijn om te weten dat je niet de enige bent die wel eens worstelt en tips te krijgen waardoor jij weer meer grip en overzicht krijgt. 


Dus meld je nu aan voor vrijdag 1 maart a.s.!
Locatie: Coachpraktijk Meestership, Schoolstraat 18 Rotterdam
Incl. koffie/thee/lekker en een heerlijke lunch 

Lekker liefdevol grip op je eigen leven pakken doet je goed!
Liefs,
Madelein en Melati