Persoonlijke Coaching naar jouw Meestership (door Sven en Madelein) 

Meestership biedt persoonlijke- en team coaching/begeleiding in Rotterdam, zodat jij of jouw mensen vanuit eigen kracht gaan handelen en daarop vertrouwen. Dat is Meestership!

Dit doen we o.a. voor:

- (oud) risico-professionals 
- bedrijven die de moed hebben om écht te willen verbinden met medewerkers én klanten

- professionals die vanuit eigen kracht (Meesterschap) willen handelen en daarop willen (leren) vertrouwen. 


Sven en Madelein werken vanuit eigen kracht en gezamenlijke kernwaarden.
Zo maken we tijdens onze coaching/begeleiding o.a. gebruik van NLP technieken, systemisch werk, Rotterdamse daadkracht en passen dit op een verfrissende en creatieve wijze toe. 

Daarnaast bieden we jou precies wat wij ook belangrijk vinden; een sfeervolle, eigen praktijk(in Rotterdam, Hillegersberg-Schiebroek), verse koffie (thee) en snel overzicht.  Want wij kunnen jou goed coachen, als we zelf ook in verbinding zijn.

Kort samengevat: 
Persoonlijke en team coaching | 2 coaches; de keuze is aan jou | ieder vanuit eigen kracht | gezamenlijke kernwaarden | Rotterdam

In 4 uur van 'Meester je shit' naar Meestership!

 • Na de eerste sessie heb je direct overzicht en nieuwe inzichten, gegarandeerd!
 • NLP Internationaal gecertificeerde coaches
 • Eigen sfeervolle praktijk in Rotterdam = onze veilige haven
 • Rotterdamse gronding: Lokale inzichten en aanpak die resoneert met de dynamiek van de stad
 • Ook na een coachsessie zijn wij 24/7 bereikbaar via een speciaal telefoonnummer
 • Geen onnodig, lange trajecten, maar juist heel gericht effectief (In 4 uur van 'Meester je shit' naar Meestership!)
 • Gebundelde Expertise: Profiteer van de gecombineerde kennis en ervaring van een echtpaar dat samenwerkt
 • Unieke Duo-aanpak: Ervaar de synergie van twee coaches die elkaar perfect aanvullen voor een holistische begeleiding
 • Betrouwbare coaches met zeer ruime ervaring in hoog-risico sector en binnen zakelijke- en bestuurlijke omgevingen

Onze coaching en begeleiding

Voor jou


Vanuit eigen kracht handelen en erop leren te vertrouwen. 
Onze 1 op 1 coaching geeft je overzicht, inzicht en richting.

Wij begeleiden jou op deze weg naar Meestership! 

Lees meer

Voor bedrijven


Teams helpen hun hulpbronnen te vinden en hindernissen aan te pakken. Ieder teamlid is verschillend. Daar zit de kracht! En die halen wij naar boven.

Coaching en workshops.

Ook op locatie mogelijk!Lees meer

Voor (oud) risico professionals


1 op 1 coaching speciaal voor (oud) risico professionals  werkzaam in risicovolle beroepen, zoals politie, brandweer en defensie. 
Lees meer

'Meester je shit' sessie 30 minuten


Elke week maken wij ruimte vrij in onze agenda voor drie gratis 'Meester je shit' sessies van 30 minuten.“Ik heb enkele weken geleden bij Sven een ‘Meester Je Shit’ sessie gehad. Het waren intensieve uren, maar erg waardevol.

De sessie 'Meester je Shit' was een intrigerende reis door mijn persoonlijk verleden. Deze bood een mooie mix van introspectie, identiteitsverkenning en praktische tools om met persoonlijke valkuilen om te gaan.

Een bijzonder moment tijdens de sessie was de doordachte manier waarop het terugblikken op het leven vanuit diverse levensfasen werd benaderd. Het was een emotioneel maar verhelderend proces dat de basis legde voor verdere groei en keuzes.

De zoektocht naar identiteit was een essentieel onderdeel van de cursus. De sessies waren stimulerend en prikkelden gedachten en gevoelens over wie we werkelijk zijn, los van externe invloeden. Dit gaf een solide basis om ontwikkelingspunten te belichten, diepgaand begrip te krijgen van persoonlijke groeigebieden en te leren hoe deze aan te pakken.

Wat ik erg waardeerde, is dat Sven mij met veel passie en helderheid door de sessie leidde en op de juiste momenten rust en ruimte gaf om onderdelen van de sessie te verwerken of, wanneer dat nodig was, goede vragen te stellen.

In de weken na de sessie viel zo nu en dan het spreekwoordelijke ‘kwartje’, wat heeft geleid tot verdere inzichten."

Leo - Politieman

1 op 1 Coaching 

Dit is persoonlijke coaching. 1-op-1 in onze eigen, fijne praktijk in Rotterdam
In een notendop... Jij vertelt iets over je huidige en gewenste situatie. Vanuit daar pakken we de thema's aan. En staan we stil bij de vragen en onderwerpen die jou raken. Naast dat we heel goed luisteren en scherpe vragen stellen, zijn we op de juiste momenten de energie boost die je nodig hebt.  Iedereen heeft hulpbronnen en samen ontdekken we wat die van jou zijn. Vervolgens kijken we wat je tegen houdt en wat je nodig hebt om te komen tot jouw Meestership. 


Wil je dit?

 • Vanuit eigen kracht handelen
 • Meer (leren) vertrouwen op jouw eigen keuzes en gevoel
 • Op korte termijn richtinggevende inzichten (In 4 uur van 'Meester je shit' naar Meestership!)
 • Duidelijkheid wat jouw (nieuwe) gewenste situatie is en hoe je daar kunt komen
 • Een energieboost voor je hoofd en je lijf
 • Ook na een coachsessie 24/7 een coach waarmee je kunt sparren (coach-piketlijn)

Eerst kennismaken, dan aan de slag
Nadat we telefonisch of fysiek hebben kennisgemaakt, jij je wensen hebt uitgesproken en er een klik is om verder te gaan, ontvang je van ons een voorstel dat bij jouw wensen/behoeften past. Bel of mail ons vrijblijvend! En zet de eerste stap. 

Coachtraject op maat (vanuit jouw werkgever)

Als je werkgever het jou gunt om een coachtraject aan te gaan, dan 'bravo' voor je werkgever! Hij/zij stimuleert persoonlijk meesterschap. En dat komt jou ten goede. En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! 


We, Madelein & Sven, kijken er naar uit om jouw persoonlijk coachtraject onvergetelijk te maken.

Waarom kiezen voor Meestership?  Hier zijn een paar behoorlijk goede redenen:


 • Verfrissend en creatief:  Twee coaches, elk vanuit eigen kracht en gezamenlijke kernwaarden, waaronder verfrissend en creatief. 

 • In de school van groei: Stap binnen in onze oude-schoolpraktijk, een plek die je uitnodigt om te leren en te groeien. De technieken en benaderingen die we toepassen helpen je verbinding te maken met je professionele uitdagingen.

 • De kracht van taal: Met NLP leren we je de kracht van taal te benutten. Dit stelt je in staat om effectiever te communiceren, zowel in de professionele context als in je persoonlijke leven.

 • Systemische bedding: Onze systemische aanpak werpt een nieuw licht op de dynamiek op de werkvloer. Je leert niet alleen individuele uitdagingen aan te pakken, maar ook te begrijpen hoe ze in het grotere systeem passen en hoe jouw eigen systeem van herkomst mogelijk invloed heeft op jouw werkzaamheden en belevingen.

 • Flexibiliteit met impact: Jouw groei is belangrijk, daarom passen we onze sessies aan op jouw agenda. Geen standaardoplossingen, wel flexibele en afgestemde coaching die écht impact maakt. Flexibele tijdstippen, we love it!

 • Bewezen successen: Ontdek wat anderen zeggen in onze reviews. We hebben met trots meerdere succesvolle trajecten afgerond, waarbij we tastbare veranderingen hebben gerealiseerd.


Tot slot. Jij hebt geen tijd voor ingewikkelde procedures. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom houden we van duidelijkheid. Geen verborgen agenda's, onduidelijke offertes of ellenlange trajecten. Wat je bij ons krijgt, zijn heldere en hapklare voorstellen die jouw werkgever niet kan weerstaan. Zoals bijvoorbeeld deze:

In 4 uur van 'Meester je shit' naar Meestership! € 495,- 

En het mooie is, doordat we snel schakelen, kunnen we ook snel met jou starten. Geen lange wachttijden, maar direct aan de slag met jouw groeitraject. Jouw ontwikkeling wacht niet en wij zorgen ervoor dat je snel de stappen zet die nodig zijn om te komen tot jouw Meestership!

Voel je dat het tijd is voor groei en ontwikkeling of loop ergens tegenaan en kun je ons of één van ons als sparringpartner gebruiken? Neem dan nu contact met ons op!  Het voorstel komt nog dezelfde dag jouw kant op. 

Coaching en workshops voor teams

Jij gunt jouw mensen persoonlijke groei en zoekt daar een betrouwbare, externe partner voor?
We ontdekken samen welke vorm van coaching en training aansluit op jouw wensen en behoefte(n). Hierbij werken we uitsluitend met een voorstel op maat. 


Workshop (update 19-11-2023)

We hebben op dit moment een super toffe workshop genaamd “Rust & Verbinding” die echt iets kan betekenen voor kleine tot middelgrote teams. Deze workshop gaat over het vinden van een goede vibe tussen werk en privé en hoe je de individuele krachten kunt inzetten voor een sterker geheel. 

We duiken in praktische oefeningen die je team helpen om te ontspannen en tegelijkertijd dieper contact te maken met elkaar. Het is een mix van persoonlijke ervaringen delen en hands-on activiteiten waar iedereen wat van kan leren. Het idee is dat iedereen wegloopt met frisse inzichten over hoe je rust vindt in de hectiek en hoe je als team sterker kunt staan.

Kortom, een leuke en leerzame ervaring waarbij lachen en leren hand in hand gaan én er écht verbinding ontstaat. 


Voor wie is deze workshop interessant? 

- Eigenaren/directeuren/leidinggevenden die de moed hebben om écht te willen verbinden met hun MT en daar een verfrissende manier voor zoeken.

- Projectteams en nieuw te vormen samenwerkingsverbanden.

Coaching voor risico professionals

We begrijpen de unieke uitdagingen waar je, als professional in de frontlinie van onze samenleving, dagelijks mee te maken krijgt. Of je nu bij de politie, defensie, brandweer, beveiliging, of ambulance werkt, wij bieden coaching die specifiek is afgestemd op jouw ervaringen en behoeften.


Herken je dit?

 1. Hoge Stressniveaus: De aard van het werk in de frontlinie brengt vaak hoge stressniveaus met zich mee, door bijvoorbeeld het omgaan met noodsituaties of gevaarlijke omstandigheden
 2. Emotionele Belasting: De confrontatie met traumatische gebeurtenissen, zoals ernstige ongevallen of geweld, kan een zware emotionele belasting met zich meebrengen
 3. Werk-Privé Balans: Het vinden van een gezonde balans tussen werk en privéleven kan moeilijk zijn door onregelmatige werktijden, overuren of de mentale impact van het werk
 4. Fysieke Risico's en Blessures: In sommige gevallen kan het werk in de frontlinie fysieke risico's met zich meebrengen, zoals het risico op blessures of blootstelling aan gevaarlijke situaties
  1. Mentale Gezondheidsproblemen: Kwesties zoals PTSS (posttraumatische stressstoornis), angststoornissen en depressie kunnen voorkomen, vaak als gevolg van blootstelling aan traumatische ervaringen
 5. Interpersoonlijke Uitdagingen: Communicatieproblemen en conflicten binnen teams kunnen ontstaan, vooral onder de druk en stress van het werk
 6. Maatschappelijke Misvattingen en Stigma: Misvattingen en stigma rondom het werk in de frontlinie kunnen leiden tot een gebrek aan begrip en ondersteuning vanuit de samenleving
 7. Morele en Ethische Dilemma's: Het werk kan soms morele en ethische dilemma's met zich meebrengen, waarbij men moeilijke beslissingen moet nemen onder druk.


Wil je dit?

 • Ontdekken wat jou drijft, ook zonder uniform 
 • Balans tussen frontlinie werk en privéleven
 • Manieren om werk mee naar huis te nemen zonder impact op thuis
 • Verbeterde relatie met levenspartner en meer wederzijds begrip
 • Vanuit eigen kracht handelen
 • Meer (leren) vertrouwen op jezelf en je gevoel
 • 24/7 toegang tot een coach voor spoedoverleg
 • Snelle, richtinggevende inzichten
 • Duidelijkheid over jouw gewenste situatie en het bereiken daarvan

Speciaal voor professionals met onregelmatige werktijden:

 • Coaching in de vroege ochtend- en avonduren mogelijk
 • Coaching in het weekend in overleg

  Wat je nog meer moet weten
  Onze locatie is goed bereikbaar met ov, fiets en auto (gratis parkeren).
 • Maatwerk
  We zijn dol op verzoeken/vragen die ons verrassen en waar wij enthousiast van worden!

  Meer info
  Neem vrijblijvend contact op. 

  Dit is NLP

  Wat is NLP?

  NLP, oftewel Neuro-Linguïstisch Programmeren, is een krachtige techniek die zich richt op de verbinding tussen taal en ons brein. Het helpt je te begrijpen hoe we communiceren, denken en ons gedrag vormgeven. Denk hierbij aan de manier waarop we tegen onszelf praten, hoe we de wereld om ons heen waarnemen en hoe we op basis daarvan beslissingen nemen.

  Hoe zetten wij NLP in als Life Coach?

  Bij het coachen maken we gebruik van NLP om dieper in te gaan op jouw persoonlijke overtuigingen, gedachten en emoties. We helpen je om belemmerende patronen te herkennen en om te zetten in positieve acties. Samen ontdekken we hoe je jouw innerlijke taal kunt optimaliseren, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt, doelen bereikt en een leven leidt dat écht bij jou past.

  Met NLP bieden we je de tools om de beste versie van jezelf te worden. Of je nu worstelt met persoonlijke uitdagingen, je zelfbeeld wilt verbeteren of gewoonweg meer uit je leven wilt halen; wij staan voor je klaar om je te begeleiden op jouw unieke pad.